0-3

Njega bebe

BioGaia Protectis kapi za bebe

BioGaia Protectis Kapi za bebe jesu dodatak ishrani i predstavljaju jednostavan, bezbjedan i djelotvoran način da se održi adekvatna koncentracija bakterija u crijevnoj flori beba. Kapi mogu da se daju kašikom ili da se dodaju u hranu ili piće – kapi su savršene za bebe i malu djecu ili za one osobe koje ne mogu da uzimaju tablete. Samo pet kapi jedanput dnevno obezbjeđuje preporučenu dozu od 100 miliona živih bakterija Limosilactobacillus reuteri da bi se obnovila mikroflora digestivnog trakta. Dostupno u pakovanju od 5ml.

  • Obnavljaju crijevnu floru kod beba
  • 100% bezbjedne za bebe od prvog dana
  • Pogodne da se koriste tokom dužeg vremenskog perioda
  • Prirodno porijeklo – Limosilactobacillus reuteri Protectis se dobija iz majčinog mlijeka
  • Jednostavne za upotrebu – samo pet kapi dnevno
  • Otporne na najčešće antibiotike, efikasna kolonizacija tokom terapije antibioticima
  • Bez okusa
  • Bez šećera i laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrijednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

  

Ulje suncokreta, ulje triglicerida srednjeg lanca (ulje palminog sjemena), Lactobacillus reuteri DSM 17938.

Pet kapi jedanput dnevno. Dobro protresite 10 sekundi prije upotrebe. Da biste sipali kapi, nagnite vrh bočice pod uglom od otprilike 45 stepeni dok se polako ne formiraju kapi. Kapi mogu da se sipaju na kašiku ili da se dodaju u mlijeko, vodu ili bilo koji drugi odgovarajući napitak ili hranu. Kapi neće promijeniti okus napitka ili hrane. Nemojte da dodajete kapi u tople napitke ili hranu i nemojte da ih direktno sipate iz bočice u usta, pošto to može da ošteti žive kulture bakterije. Ovaj proizvod ne smije da se koristi kao zamjena za uravnoteženu ishranu. Nemojte da prekoračite naznačenu preporučenu dnevnu dozu.

Kapi čuvajte na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi (maksimalno 25 °C / 77 °F). Bočica neka bude zatvorena i povedite računa da poklopac bude čvrsto zategnut. Jednom kad se bočica otvori, kapi treba da se upotrijebe u roku od tri mjeseca. Držite dalje od domašaja djece.

0-3

Njega bebe

BioGaia Protectis kapi za bebe + Vitamin D

BioGaia Protectis Kapi za bebe i Vitamin D3 su dodaci ishrani koji sadrže patentiranu bakteriju mliječne kiseline Limosilactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938), za koju je dokazano da povećava broj prirodnih bakterija u crijevima. Bakterija Limosilactobacillus reuteri Protectis je ispitana u više od 135 kliničkih ispitivanja, gde se pokazalo da je bezbjedna za bebe i djecu. BioGaia Protectis Kapi za bebe i Vitamin D sadrže također 10 µg vitamina D3. Kod djece je vitamin D potreban za rast i razvoj kostiju i normalno funkcionisanje imunog sistema, kako je potvrđeno od strane Evropskog organa za bezbjednost hrane EFSA (European Food Safety Authority) i odobreno od strane Evropske komisije. Dostupno u pakovanju od 5 ml.

  • Obnavljaju crijevnu floru kod beba
  • 100% bezbjedne za bebe od prvog dana
  • Vitamin D podržava imuni sistem i razvoj kostiju
  • Pogodne da se koriste tokom dužeg vremenskog perioda
  • Jednostavne za upotrebu – samo pet kapi dnevno
  • Bez šećera i laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrijednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

  

Ulje suncokreta, ulje triglicerida srednjeg lanca (ulje palminog sjemena), Lactobacillus reuteri DSM 17938 i vitamin D3.

Jedna doza sadrži minimum 100 miliona živih bakterija Lactobacillus reuteri Protectis i 10 µg vitamina D3, što odgovara 200 % dnevnog referentnog unosa (DRI - Daily Reference Intake) u Evropskoj uniji. Nemojte da prekoračite preporučenu dozu. Dobro protresite 10 sekundi prije upotrebe. Da biste sipali kapi, nagnite vrh bočice pod uglom od otprilike 45 stepeni dok se polako ne formiraju kapi. Kapi mogu da se sipaju na kašiku ili da se dodaju u mlijeko, vodu ili bilo koji drugi odgovarajući napitak ili hranu. Kapi neće promijeniti okus napitka ili hrane. Nemojte da dodajete kapi u tople napitke ili hranu i nemojte da ih direktno sipate iz bočice u usta, pošto to može da ošteti žive kulture bakterije. Ovaj proizvod ne smije da se koristi kao zamjena za uravnoteženu ishranu.

Kapi čuvajte na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi (maksimalno 25 °C / 77 °F). Bočica neka bude zatvorena i povedite računa da poklopac bude čvrsto zategnut. Jednom kad se bočica otvori, kapi treba da se upotrijebe u roku od tri mjeseca. Držite dalje od domašaja djece.