O kompaniji BioGaia

BioGaia je inovativna kompanija koja se bavi unaprijeđenjem zdravlja i svjetski lider u oblasti proizvodnje probiotika. Kompanija trenutno zapošljava 124 službenika u svojim kancelarijama u Švedskoj, SAD i Japanu.

Kompanija BioGaia osnovana je 1990. godine i koristi svoje bogato iskustvo za razvijanje, marketing i prodaju probiotskih proizvoda, a širom svijeta posjeduje široku mrežu nezavisnih istraživača i stručnjaka, specijalista za proizvodnju i partnera za distribuciju proizvoda. Pedijatri i drugi zdravstveni radnici u više od 100 zemalja preporučuju svojim pacijentima BioGaia proizvode.

Svi BioGaia proizvodi sadrže Limosilactobacillus reuteri, vrstu probiotičkih bakterija koja pomaže da se održi zdrava ravnoteža u mikroflori crijeva. Kao jedna od rijetkih bakterija koja je od samog početka koevoluirala sa ljudima, Limosilactobacillus reuteri može da preživi i prirodnim putem napravi svoju koloniju u ljudskom organizmu. Misija kompanije BioGaia jeste da uspješno doprinese unapređenju zdravlja i dobrobiti ljudi sa digestivnim zdravstvenim problemima ili problemima zbog bolesti usta i zuba pomoću klinički dokazanih probiotičkih proizvoda jednostavnih za upotrebu, koji vode do prave promjene. Za više informacija molimo vas da posjetite web-stranicu www.biogaia.com.

O kompaniji Ewopharma

Ewopharma je inovativni poslovni partner za marketing lijekova i proizvoda za unapređenje zdravlja u Centralnoj i Istočnoj Evropi i Švicarskoj. Kompanija aktivno posluje u ovom regionu više od 60 godina. Tokom vremena kompanija Ewopharma je izuzetno dobro upoznala ova tržišta i stekla veliki ugled na lokalnim tržištima. Ewopharma zastupa regionalne i međunarodne farmaceutske partnere kao njihov ekskluzivni nosilac dozvole i distributer i pokriva sve aspekte pristupa tržištu i komercijalizaciji lijekova koji se izdaju na recept i proizvoda za unapređenje zdravlja. Kompanija zapošljava više od 320 visokokvalifikovanih službenika u više od 15 zemalja. Za više informacija molimo vas da posjetite web-stranicu  www.ewopharma.com.

Kontaktirajte nas

Ewopharma d.o.o. Sarajevo

Rajlovačka cesta 23

71 000 Sarajevo

Tel:+387 (0)33 592 140

info@ewopharma.ba

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Ostavite nam poruku
*obavezno polje