> 3g

Briga o djeci

BioGaia Protectis tablete za žvakanje – s okusom limuna

BioGaia Protectis Tablete za žvakanje sa okusom limuna jesu dodaci ishrani koji sadrže bakteriju Limosilactobacillus reuteri Protectis. Tablete obezbjeđuju bezbjedan, jednostavan i prikladan način da se održi odgovarajući broj bakterija u digestivnom traktu. Samo jedna tableta dnevno obezbjeđuje preporučenu dozu od 100 miliona živih bakterija Limosilactobacillus reuteri Protectis. Uz svoja izuzetna svojstva, dokumentovana u nekoliko oblasti, Limosilactobacillus reuteri Protectis bakterija se smatra bakterijom mliječne kiseline visokog kvaliteta. Kliničkim ispitivanjima je dokazano da je bakterija bezbjedna za djecu i odrasle. Dostupno u pakovanju od 10 tableta. 

  • Bakterije prirodnog porijekla – Limosilactobacillus reuteri je prvo otkrivena i izolovana iz majčinog mlijeka
  • Naučno potkrijepljeno i klinički potvrđeno da obnavljaju crijevnu floru
  • Otporne na najčešće antibiotike, efikasna kolonizacija tokom terapije antibioticima
  • Otporne na želudačnu kiselinu, nije neophodna kapsula da zaštiti od želudačne kiseline i žučne soli
  • 100% bezbjedne za djecu i  odrasle
  • Jednostavne za upotrebu – mogu da se uzimaju bilo gdje i u bilo koje vrijeme
  • Prijatan okus limuna, bez šećera
  • Nema tragova proteina iz mlijeka ili laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrijednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

  

Konzervans (izomalt), zaslađivač (ksilitol), L. reuteri DSM 17938, palmino ulje, prirodni okus limuna i pojačivač ukusa (limunska kiselina). Jedna tableta sadrži minimum 100 miliona živih bakterija L. reuteri Protectis. Neto težina jedne tablete je 450 mg. Pretjerana konzumacija može da ima laksativni efekat zbog sadržaja zaslađivača u proizvodu.

Odrasli i djeca starija od dvije godine treba da uzimaju 1–2 tablete za žvakanje dnevno. Tablete mogu da se žvaću, progutaju ili ostave da se istope u ustima. Tablete mogu redovno da se uzimaju ili povremeno, npr. tokom terapije antibioticima. Nemojte da prekoračite preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne smije da se koristi kao zamjena za uravnoteženu ishranu.

Čuvajte na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi (maksimalno 25 °C / 77 °F). Držite dalje od domašaja djece.